Ritual de Manifestare în energia Portalului 11/11

Ritual de Manifestare în energia Portalului 11/11

Start Time

11:00 am

11/11/2022

Finish Time

1:00 pm

29/11/2022

Address

online

DESCRIEREA EVENIMENTULUI

11/11! O zi specială pentru tot mai mulți dintre noi pentru că această zi deține codul numărului 1111, care este un număr de putere în astrologie și, de asemenea, un număr de înger.

Dacă vrei să manifești ceva sau dorești să-ți împlinești o dorință, asta este ziua potrivită pentru a-ți stabili intențiile.

Energia dublă a acestui număr maestru 1111 mărește capacitatea de a crea ceva memorabil și de a lăsa o amprentă pentru întreaga viață.

De asemenea, indică faptul că suntem în deplină armonie și aliniere cu întreaga natură. Din această stare de aliniere, devine mai ușor pentru noi să ne simțim conectați la pământ și la viața noastră aici pe Pământ, dar și la magia și înțelepciunea tărâmurilor superioare.

11 noiembrie este, de asemenea, o zi extrem de puternică pentru deschiderea inimii și amplificarea energiei câmpului inimii.

Dacă te simți blocat când vine vorba de probleme ale inimii sau dacă te străduiești să te conectezi cu dorința inimii tale, stabilește o intenție și roagă-ți îngerii și ghizii să te ajute să eliberezi blocajele care nu mai sunt necesare.

Pe tot parcursul zilei, încearcă să-ți păstrezi în mod conștient inima deschisă și în vibrația iubirii, a înțelegerii, a iertării și a compasiunii, în special față de tine însuți/ însăți!

Dacă vrei să atragi, să manifești sau să creezi ceva, aceasta este, de asemenea, o zi puternică pentru rugăciune, ritualuri, dar și pentru a acționa. Gândește-te la ceva ce dorești să creezi și să atragi în viața ta și apoi fă cativa pași (chiar dacă sunt mici) pentru a ajuta să se transforme în realitate.

Ritual 11/11

Zile alternative pentru a face acest ritual: 1, 10, 22, 28 și 29 noiembrie.

 

REALIZAREA RITUALULUI

Pasul 1: Începe să scrii în flux liber, timp de 11 minute, despre toate acele lucruri care îți deschid inima și aduc bucurie în viața ta. Asta poate include lucruri care în prezent îți aduc bucurie sau lucruri pe care vrei să le aduci în viața ta în viitor. Când scrii în flux liber, ideea este să continui să scrii fără a ridica stiloul de pe pagină, așa că permite-ți să scrii orice pentru a menține stiloul în mișcare.

Pasul 2: Parcurge ceea ce ai scris și evidențiază acele activități cheie sau simțirea cuvintelor care ies în evidență. Aceste cuvinte și /sau activități îți vor oferi indicii cu privire la ”locul” în care trebuie să îți concentrezi energia și timpul.

Pasul 3: Alege 3 dintre cele mai bune cuvinte sau activități care se simt cel mai bine acum și apoi scrie-le pe o foaie de hârtie separată. Acum pune mâna peste inimă și repetă pentru fiecare în parte:

„Îmi acord permisiunea de a simți / face (inserează sentimentul / activitatea aici). Îmi dau permisiunea de a aduce mai mult din această energie în viața mea începând de azi.”

 

Pasul 4: Apoi închide ochii și vizualizează cum va arăta viața ta când vei aduce toată această energie frumoasă. Vizualizează-te realizând tot ceea ce vrei și simțindu-te bucuros și fericit. Meditează la asta timp de 11 minute.

Pasul 5: având în vedere viziunea ta, scrie o intenție clară pentru ceea ce vrei să manifesti în viața ta. Încearcă să surprinzi succint, într-o singură frază, ce emoții, sentimente și lucruri vrei să aduci în viața ta. Acest lucru te va ajuta să trimiți o dorință clară către Univers.

Iată cateva exemple:

„Intenția mea de a merge mai departe este de a aduce mai multă energie relaxată și pașnică în viața mea, astfel încât să mă simt aliniat și conectat cu calea mea cea mai înaltă”

„Intenția mea de a merge mai departe este să-mi dau permisiunea să mă joc și să mă simt din nou tânără și veselă.”

„Intenția mea de a merge mai departe este să ascult și să-mi onorez intuiția, astfel încât să pot avansa mai departe în carieră și să aduc mai multă abundență”.

„Intenția mea de a merge mai departe este de a-mi deschide inima pentru o nouă iubire și de a împărtăși noi amintiri cu alte persoane.”

Nu este bine sau rău când vine vorba de intenția ta, încearcă doar să o formulezi într-un mod pozitiv. Odată ce ți-ai formulat intenția, rostește-o cu voce tare de câteva ori și apoi păstrează-o undeva unde să o poți vedea în mod frecvent.

 

Pasul 6: Puneți mâinile în poziție de rugăciune, mulțumește Sinelui tău și închide ritualul cu afirmația:

„Sunt aliniată, sunt Unică și una cu tot ce este și îmi creez viața celei mai înalte căi unde toate dorințele mele sunt împlinite. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.” 

 

Dacă ești conștientă de puterea energiilor grupului și vrei să facem ritualul împreună, te invit să te înscrii, să adaugi evenimentul în calendarul tău și să intri live în ziua și la ora anunțate, urmând linkul pe care îl vei primi pe email.

Ne vedem online!

Who comes with us?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!